Verpakking

Categorie: Tools en Tips
Geschreven door: Beheerder

Webwinkeliers die pas zijn begonnen met het inrichten van hun eigen webshop moeten daar veel tijd insteken. Om je winkel goed in te kunnen richten en te beheren komt er best veel bij kijken. Je moet overal rekening mee houden zoals categorieën en producten toevoegen, omschrijvingen en SEO woorden bedenken, staffelkortingen en opties toepassen etc. etc.

En als je winkel zo ver gereed is dat er bestellingen geplaatst kunnen worden dan zit je toch vol spanning te wachten op je eerste order.

Na verloop van tijd komt je eerste klant in je winkel en er wordt een bestelling geplaatst. Joepie, de kop is er af en je viert stiekum een klein feestje. De klant heeft direct online afgerekend met iDeal dus je kunt de bestelling meteen versturen.

Oeps... helemaal vergeten, even niet aan verpakkingsmateriaal gedacht. Gelukkig kun je tegenwoordig ook dozen in allerlei formaten snel en voordelig online bestellen bij bijvoorbeeld perfektpak

Handige tip!

Niet vergeten, voordat je webshop gereed is, om alvast een voorraadje doosjes of andere verpakkingsmaterialen in huis te hebben. Via www.dozen.nu kun je zelfs je eigen maten van dozen invullen, direct bestellen en het wordt gratis geleverd. Handig om te weten toch!
Webshop of website

Het ontwikkelen van een CMS website of webshop wordt altijd gedaan in overleg. U krijgt advies wat betreft de inhoud en vormgeving.

Er wordt rekening gehouden met de uitstraling van uw bedrijf, uw huisstijl en wensen.

Neem gerust vrijblijvend contact op via email of bel 075 - 614 48 03

Contact

Partners

    ../img/footertop/sisow.png footertop/budgetbytes.png footertop/pyrocms.png footertop/opencart.png

Dymago is partner van hosting & betaal providers (online betalingen), booking en CMS software voor webshops en websites.