Meer weten?


Klarna

Wat is Klarna en wat kan zij voor u betekenen?

Klarna

Klarna Klarna Klarna

Klarna biedt veilige en gebruikersvriendelijke betaaloplossingen voor webshops. Het bedrijf is in 2005 opgericht met als doel e-commerce veiliger en eenvoudiger te maken.

De diensten van Klarna zijn gebaseerd op het concept van betaling na levering. Dit betekent dat consumenten de bestelde artikelen eerst ontvangen en daarna pas betalen. Klarna neemt daarbij alle krediet- en frauderisico‟s van de webshops over, zodat de webwinkeliers gegarandeerd uitbetaald krijgen.

Momenteel zijn de betaaloplossingen van Klarna in meer dan 15.000 webshops in Duitsland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en Finland geïntegreerd. De diensten van Klarna zijn al door meer dan 8 miljoen consumenten gebruikt.

Klarna Factuur – eerst zien, dan betalen

Klarna factuur

Met Klarna Factuur hoeven consumenten pas te betalen nadat zij de aankoop hebben ontvangen. Ze plaatsen een bestelling door alleen hun top-of-mind gegevens (NAW-gegevens) in te vullen in uw checkout.

De klant krijgt de aankoop thuis met de factuur (of deze wordt per e-mail verzonden). Deze factuur dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan aan Klarna.

Dit alles zorgt voor meer vertrouwen in uw webshop en geeft u klanten de meest aangename shopexperience. Dit verlaagt het aantal afgebroken bestellingen en verhoogt dus uw omzet.

Klarna Account – Verhoog de koopkracht van uw klanten

Klarna factuur

Ook voor de deelbetalingsdienst Klarna Account geldt: shoppen zonder het vrijgeven van privégegevens en eerst zien, dan betalen. Met Klarna Account kunnen klanten al hun Klarna aankopen verzamelen op één maandelijkse factuur welke ze vervolgens in delen kunnen betalen.

Klarna Account biedt uw klanten de optie om zelf te beslissen hoeveel van het aankoopbedrag ze elke maand betalen; alles in één keer, het minimale maandelijkse bedrag of elke maand een flexibel bedrag.

Op deze manier worden grote aankopen opgedeeld in kleine deeltjes en hebben uw klanten met meer koopkracht en u dus meer omzet!

De voordelen voor u op een rij:

  • Verhoging van uw omzet en conversie
  • U krijgt altijd uitbetaald
  • Makkelijke integratie
  • De hoogste acceptatiegraad
  • Minimale administratie

U kunt zich hier aanmelden

Bron: Klarna