Meer weten?


Mollie

Sinds de introductie van iDEAL in 2005, ontwikkelde deze betaaldienst zich al snel tot dé katalysator van de Nederlandse online omzet.

iDEAL werkt direct samen met de zes grote banken van Nederland: ING, ABN Amro, Rabobank, SNS, Fortis, Friesland Bank en tevens ook Tridios en ASN Bank.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

mollie.png

iDEAL via Mollie

Via Mollie is iDEAL gemakkelijk aan te sluiten zonder de gebruikelijke technische en administratieve rompslomp. Mollie hanteert een vast bedrag van €0,99 per transactie als enige kostenpost. Bovendien heeft u op ieder moment toegang tot duidelijke en overzichtelijke transactieoverzichten en andere statistieken. Ook kunt u een e-mail of SMS ontvangen bij elke binnengekomen betaling.

Bron: mollie

U kunt zich direct aanmelden bij Mollie.