Webshop CMS

Wij maken gebruik van open source software voor het ontwikkelen van webshops. De webshop kunt u via de backend online beheren met dit CMS (Content Management System).

Webshop software

Bij CMS software worden er vaak termen gebruikt als backend en frontend. De backend is eigenlijk het kantoor waar de administratie wordt bijgehouden. De frontend kunt u zien als de winkeletalage of showroom met de startpagina als voordeur.

Dymago is een geregistreerd partner van OpenCart en specialist in het ontwikkelen van webwinkels met deze software.

Multistore

OpenCart webshops worden geleverd met een standaard winkel design of een op maat gemaakt ontwerp. De software kan zodanig worden ingericht dat er meerdere shops te beheren zijn vanuit één backend, d.m.v. het multistore systeem. En een eigen look & feel per winkel.

Startende ondernemers

Voor starters bieden wij de zogenaamde groeishop. U kunt dan voor een relatief laag bedrag starten met een standaard webshop en deze naar behoefte laten uitbreiden zodra het budget dit toelaat.

Voor specifieke vragen kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier. U kunt aangeven wanneer u bereikbaar bent en eventueel alvast een bijlage toevoegen als .jpg, .png of .zip bestand.

 

Hieronder een aantal recensies van tevreden klanten

Recensie: Twilight Engineering

Omdat onze klantenkring zich inmiddels uitbreidt tot ver over de landsgrenzen hebben we besloten onze webwinkel in een nieuw jasje te gieten. Er moesten immers talen bijkomen, waaronder Duits voor onze buren en Frans voor onze zuiderburen en natuurlijk Engels voor de rest van Europa.

Ongeveer een jaar geleden zijn we oorspronkelijk gestart met het realiseren van een webshop in maar liefst vier verschillende talen. Deze Joomla shop www.turbowifi.nl was eigenlijk niet goed geschikt voor meertalige oplossingen.

Toen we in contact kwamen met Dymago bleek al snel dat de stap naar OpenCart helemaal niet zo'n slechte keuze is. We hebben samen gewerkt naar een mooie multi-shop oplossing in de gewenste vier talen. Met het enthousiasme, de kennis-, ervaring en de tomeloze inzet van Yvonne zijn we tot een prachtig resultaat gekomen dat echt gezien mag worden.

Kijk maar eens op www.wifiaanboord.nl je ziet dat het resultaat met gedrevenheid en professionalteit precies die uitstraling (layout) heeft gekregen welke wij voor ogen hebben. Kwaliteit! Net als de producten die wij leveren.

Yvonne heel erg bedankt voor je inzet en klantvriendelijkheid.


Recensie: Pomelo

Na de overname van het schoenenmerk Pomelo wilden we van start met een volledig nieuwe webshop. Pomelo is van oorsprong een Engels merk en daarom moest de nieuwe webshop internationaal zijn: in het Engels en Nederlands, betalen in euro’s, ponden en US dollars. We hebben verschillende offertes aangevraagd en ook hebben we klanten van deze bedrijven gebeld.

Waarom het Dymago geworden is? Vanwege het vertrouwen dat de shop hier in goede handen zou zijn. En we zijn enorm blij met het resultaat, de Pomelo-shop is fantastisch geworden. We krijgen heel veel complimenten (die we graag doorgeven aan Yvonne Emmerig van Dymago!).

De aanpak van Yvonne sluit goed aan bij de manier waarop Pomelo graag zaken doet: duidelijk, deskundig en vlot. Yvonne is een echte expert met een geweldige inzet. Ze denkt met je mee, komt met goede adviezen en gaat door tot het perfect is. Een goede en prettige samenwerking met een prachtig resultaat!


Recensie: Kraamkado Westland

Na twee minder goede ervaringen met bedrijven die onze webwinkel hadden gebouwd en aangepast, kwamen we in contact met Dymago. Wat een verademing! Het resultaat van de samenwerking is een prachtige, goed functionerende webwinkel. Door de expertise en tomeloze inzet van Yvonne is www.kraamkado-westland.nl weer online en zijn onze producten weer beschikbaar voor de consument.

De werkzaamheden zijn snel en efficiënt verricht. Yvonne heeft duidelijk uitgelegd wat ze heeft gedaan en heeft daarbij vele handige tips gegeven zodat we zelf kleine aanpassingen kunnen doorvoeren. Wij willen Yvonne bedanken voor de fijne samenwerking en de bijdrage die zij heeft geleverd aan onze webwinkel!


Recensie: DermaCare

Voor ons nieuwe bedrijf waren wij opzoek naar een goede en stabiele webwinkel. Wij waren vanuit het verleden reeds bekend met een open source systeem en wilde hier nu ook voor gaan. In open source zijn er  een aantal aanbieders en wij hadden een goede ervaring met het OpenCart systeem. Zoals blijkt uit de door ons onderzochte cijfers over open source systemen groeit OpenCart snel aan populariteit en is enorm in opkomst in Amerika en Europa. Ook de stabiliteit van het OpenCart systeem spreek ons erg aan.

Voor OpenCart zijn in Nederland nog niet heel veel bedrijven die zich hierin specialiseren dus na enig gegoogle kwamen wij terecht bij Dymago in Zaandam. Wij hebben bij ons eerste contact Dymago overladen met vragen en ons uitgesproken over al onze wensen die wij hadden voor onze nieuwe webwinkel. Hierbij viel direct op dat er goed geluisterd werd naar onze vragen en wensen, die op een directe en no-nonsens wijze werden beantwoordt, wij hadden het gevoel dat we zeer serieus werden genomen.

Doordat wij een professionele webwinkel willen die de basis moet worden van ons bedrijf hebben wij ons ook bij diverse andere partijen georiënteerd. Uiteindelijk bleek, na een vervolg gesprek, Dymago de beste keus voor ons door hun kennis, hun concurrerende prijs en hun enthousiasme. We hebben voor de toekomst nog vele uitbreidingswensen en Dymago gaf ons het gevoel dat zij niet voor een eenmalige order gingen, maar graag met ons een lange zakelijke relatie aan wilden gaan en dit is ook precies de werkwijze die wij met DermaCare.nl naar onze klanten hanteren.

Inmiddels zijn wij “live” en kunnen we zeggen dat Dymago ook de beste keus bleek vanwege hun inleving, kwaliteit en nazorg. Als een bedrijf een webwinkel overweegt aan te schaffen, dan kunnen wij uit onze ervaring Dymago absoluut aanbevelen.

 

Aanvraag formulier webshop

OpenCart partner

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Staat uw bedrijf staat hier binnenkort ook vermeld?


Net als Agroventilatie