Website CMS

"Dynamic or static? That is the question!"

Wij maken gebruik van open source software systemen voor het ontwikkelen van websites. Deze systemen zijn voorzien van een CMS (Content Management System) om via de backend de website online te beheren.

Website software

Voor het ontwikkelen van websites zijn wij gespecialiseerd in Jarda CMS, een Content Management Systeem dat gebasseerd is op het OpenCart framework. De backend is het kantoor van de redactie. En de frontend is de receptie waar klanten informatie kunnen krijgen.

Multisite

Als u meerdere websites wilt dan kunt u kiezen voor een installatie met de ingebouwde multisite functie. Er kunnen dan meerdere websites, met voor iedere website een eigen domein, worden gekoppeld aan hetzelfde software systeem (dus één software installatie) en worden beheerd vanuit één backend.

U kunt uw website zelf beheren of het beheer aan ons uitbesteden.

Startende ondernemers

Voor starters hebben wij de zogenaamde groeisite. U kunt dan voor een relatief laag bedrag starten met een website en deze naar behoefte laten uitbreiden zodra het budget dit toelaat.

Voor specifieke vragen kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier. U kunt aangeven wanneer u bereikbaar bent en eventueel alvast een bijlage toevoegen als .jpg, .png of .zip bestand.

Of gewoon even bellen naar 075 - 614 48 03 tussen 10:00 en 16:00 uur.

 

Aanvraag formulier website

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Uw naam staat hier binnenkort ook vermeld!


Net als Uwboekje.nl